Když má muž nejen partnerku, ale i kamarádku

Máte partnera, kterého milujete tak, že byste za něho položila život a máte pocit, že váš vztah je harmonický? V tom případě je to skvělé a gratulujeme. Ovšem, v něčem není vše zalité sluncem, a to v problému, že má blízkou kamarádku? Může se zdát, že je oheň na střeše a myslíte na to, že to do budoucna nebudete trpět, ale nemáte mít proč obavy. I muži totiž kamarádí se ženami a věřte tomu, že nejste jediná žena, která tomu nerozumí a nemá pro to příliš pochopení.
přenášení ženy.jpg

Čeho se vlastně ženy bojí?

Každá žena by si měla ujasnit, jaká je realita. Pokud má muž už dlouhé roky po svém boku blízkou kamarádku (nebo více) a i přes tento fakt, si vybral za partnerku právě vás, není vůbec na místě mu vyčítat to, že patří do jeho života. Když máte obavy z toho, že by se mohli sblížit ještě více než jen kamarádsky, asi si nejste svým vztahem dostatečně jistá. Kdyby se k tomu schylovalo, už by tomu tak bylo dávno. Takže tolerovat, že se váš partner stýká i se ženským pohlavím, se kterým si rozumí, se budete muset naučit.
A pro dobro a harmonii ve vašem vztahu – co nejdříve!
rande u kávy.jpg

Ne vždy za tím stojí sex

Žádná žena snad nikdy nedospěje do stádia pochopení vůči tomu, že její partner má blízko k jiné ženě – i když je jen kamarádka. Ovšem muži ženy jako kamarádky potřebují hned z několika důvodů:
1. Pomáhají jim pochopit ženy v situacích, kdy jsou z nich naprosto zoufalí.
2. Radí jimv případě, kdy si sami nevědí pomoci a potřebují ženský pohled na problém.
3. Udržují jejich mysl a postoj vůči ženám v dobré kondici, čemu konec konců prospěje i to, že s vašim partnerem máte dobrý vztah.
Uvědomit si, že i cizí žena může mít pozitivní vliv na vašeho partnera.Co je nakonec špatného na tom, když si muž rozumí i s jinou, když stejně jeho poslední kroky vedou k vám domů? Nehledejte za vším jen sex a raději myslete na psychickou stránku toho, že mužům ženy – kamarádky pomáhají v tom, aby byli muži, které milujeme.